Egyedi bútor készítése olcsón

Egyedi bútorgyártás

Franciaágy:

A franciaágy hálószobánk legfontosabb eleme, legmutatósabb bútordarabja. A franciaágy biztosítja megfelelő pihenésünket, és a franciaágy házaséletünk színtere.
Ezért legjobb, ha minden esetben egyedileg készítettjük, fontos, hogy mérete, színe anyaga megfeleljen egyedi elképzeléseinknek, illeszkedjen a fal, padló burkolatához, hogy a franciaágy matraca jól szellőző természetes anyagból készüljön.
A franciaágy nagyon sok formában megjelenhet, több féle anyagból készülhet: mindenféle fából, fémből.
A franciaágyunk így lehet olyan, amelybe matracot kell helyeznünk, de szivacsozott, rugós, ágyneműtartós és fiókos franciaágy is.
Lehet akár kerek franciaágy és királyi méretű franciaágy, és még ki tudja, hogy mennyi fajtáját sorolhatná fel az ember.
A legfontosabb az, hogy a franciaágy kényelmes legyen és pihentető, felfrissítő élményt nyújtson.
Ha a franciaágy nem megfelelő, nem elégíti ki azon igényeinket, amelyek a teljes megújuláshoz, nyugodt alváshoz szükségesek, akkor az egész napunk, hetünk, az egész életünk elrontója lehet.

Galéria:

Galéria építésével növelheti lakásának hasznos alapterületét, hasznosíthatja, az egyébként fölöslegesen fűtött plusz tereket, egyben lakásának értékét is növeli.
A galéria funkcionálhat háló, dolgozó vagy gyermekszobaként, a korlát elfalazásával, akár teljesen külön álló zárt helyiségként is működhet.
A könnyű, fa szerkezetnek köszönhetően önnek nem kell statikus véleményét kérnie a galéria építéséhez, vagy bonyolult heteken át tartó porral járó építkezésbe kezdenie.
Ezen kívül a későbbiekben könnyen elbontható, átépíthető.
Készülhet fából a galéria teljes szerkezete és burkolata is, nagyon mutatós és költségkímélő lesz.

Egyedi fürdőszobabútor:

Minden napunkat a fürdőszobában kezdünk és itt is fejezzük be, ezért a designon kívül fontos a helység funkcionalitása, az építészeti adottságoknak legmegfelelőbb térkihasználás.
Fürdőszobabútorunk tervezésekor, fontos, hogy egy stílusban gondolkodjunk és a csaptelepek szaniterek formája is illeszkedjen a fürdőszobabútoréhoz.
A másik fontos szempont fürdőszobaszekrényünk tervezésekor a világítótestek elhelyezése, valamint a beépíthető vagy pultra ültethető mosdókagylók kiválasztása, ezeknek megfelelően kell ugyanis fürdőszoba szekrényünket megtervezni, kialakítani.
Fontos, hogy fürdőszobabútorunk kizárólag minőségi faanyagokból készüljenek, figyelembe kell vennünk, a párás klímát, a felületkezelés a fürdőszobabútorok tekintetében kulcsfontosságú.

Radiátorburkolat:

A radiátor a szükséges rossz, a téli hónapokban nagyon hasznos, ám esztétikailag mindig rontja egy szépen berendezett szoba összhatását.
Egyre nagyobb divat, ezért mutatós, egyedi radiátorburkolatok alkalmazása.
A radiátorburkolat másik nagy előnye, amellett, hogy stílust ad ennek a funkcionális tárgynak, hogy a hagyományos radiátoroknál jobb hőáramlást tesz lehetővé. A legtöbb radiátornál a meleg levegő azonnal felfelé áramlik, a radiátorburkolat azonban a fedőnek köszönhetően vízszintesen juttatja ki a meleget.
Amennyiben csak a fűtetlen hónapokban szeretnéd elburkolni radiátorodat, mert félsz a hő veszteségtől, gondolkodj funkcionális dolgokban, találd i hogyan tudod a radiátor burkolatot télen más célokra is alkalmazni és ennek megfelelően tervezd meg.

A könyvespolc:

Könyvespolc ideális helyet ad a család sokáig gyűjtött könyveinek, kialakítása, pedig nem csak tárolásra alkalmas, de fel is dobhatja a szoba hangulatát.

Beépített szekrény:

A magas beépített szekrény szinte falként látszik, és inkább a színe segít abban, hogy észrevehető legyen, hogy ez egy szekrény. Ugyanakkor a felesleges dolgokat be lehet pakolni, hiszen hely az van bőven. Viszont a bútorlap és üveg, kombináció esetében az a fontos, hogy egy szekrény sokféleképpen tudjon funkcionálni.

Ezen kívül vállaljuk üzletek bankok, egyedi bútorainak gyártását, recepciók, ügyfél várok, tárgyalók egyedi fabútorainak tervezését és gyártását, minőségi alapanyagokból, nagy szakértelemmel és rövid határidővel való elkészítését.