Lépcsők gyártása

lepcso-01A lépcső a házunkban, lakásunkban lévő szintkülönbségeket hivatott áthidalni.  Különböző szintkülönbségű terek gyalogos közlekedését szolgálják a lépcsők. Hiszen minden épületben, ahol összenyíló, de különböző szintmagasságú helyiségek vannak a függőleges megközelítést is biztosítanunk kell!  Ezt a célt szolgálja a lépcső!
Természetesen különbséget kell tenni a közlekedéstől, a forgalomtól függően, mivel eltérőek a követelmények. Az állandó, folyamatos használatú helyiségek közötti lépcső anyaga, kialakítása, megjelenése, esetleg szerkezetei is teljesen más, mint az alkalmanként használatos helyiségeket összekötő lépcsőé.

lepcso-02A lépcső forgalmán túl a legfontosabb szempont a biztonság, nem véletlenül tanítják ugyanis a lépcső tervezést, már a műszaki egyetemen is, fontos, hogy családunk idősebb tagjai, vagy kisebb gyermekei is biztonságosan közlekedhessenek rajta. Ezért a lépcső tervezésekor, a szintkülönbségek áthidalásán kívül figyelnünk kell a korlátok, pihenők megtervezésére is.
Nyilván minden egyes lépcső tervezésekor figyelembe kell venni lakásunk, házunk adottságait is, színében és kialakításában egyedi igényeinket.
Sok éves lépcsőgyártási tapasztalatunknak köszönhetően segítünk kialakítani az adott helynek és igényeknek legmegfelelőbb és legbiztonságosabb lépcső kialakításában.
Forduljon hozzánk bizalommal!

Elképzelésük legyen függesztett, csiga vagy húzott lépcső, frekventált vagy íves korláttal.
Készüljön tömör fából, vagy legyen szó beton lépcső burkolásáról, minden elképzelését megvalósítjuk!

A lépcső tervezésén és gyártásán túl, megoldásokat kínálunk a lépcsőfeljáró, vagy folyosó falának falburkolására, lambériázására.